Hlavní obsah

Střelci, šampioni i live paráda!

Ten pocit, když se tiket zbarví celý do zelena, je k nezaplacení. Radost z výhry si v posledních dnech užila celá řada sázkařů a nutno dodat, že důvodů k ní měli požehnaně. Jakými skvosty se zástupci největší tipérské komunity blýskli v Tiket aréně? To se dočtete na následujících řádcích.

Foto: Tipsport

Střelci, šampioni i live paráda!

Článek

Střeleckou slinu chytnul v pátek krátce před startem večerního programu v Lize národů stamcik. Za 1235 Kč ukázal na kvarteto fotbalistů, kteří dle jeho názoru měli skórovat v národním dresu. A povedlo se. Radost mu udělali Cristiano Ronaldo, Aleksandar Mitrovič, Erling Haaland a v souboji Česka se Španělskem i někdejší kanonýr Slavie Jan Kuchta, jehož precizní oblouček po vzoru Karla Poborského rozjásal nejen Eden, ale i stamcika, který shrábl 51 881 Kč!

Yerdna ještě během hokejového šampionátu předpověděl celkový triumf Finů na MS a v mužské části pavouka tenisového French Open posadil na trůn Španěla Rafaela Nadala. Tyto dvě příležitosti osolil za úctyhodných 24 705 Kč a čekal, jak vše dopadne. V neděli večer si mohl oddychnout, protože antukový král ve finále smázl Caspera Ruuda 3:0 na sety a posvětil výhru 237 662 Kč.

Dokonalý live zásah!

Hodně zábavy i adrenalinu si lze užít také v live sázkách. Své by o tom mohl vyprávět Zlin11, který v pokročilé fázi střetnutí mezi Flamengem a Fortalezou v první brazilské lize věřil, že se v závěru podaří hostům zvrátit vedení na svou stranu v kurzu 11,8 a tuto příležitost poslal do hry za 5 tisíc korun. Hostům se přeci jen povedlo ve druhé minutě nastaveného času vstřelit gól na 2:1 a zvítězit, což pro úspěšného tipéra znamenalo parádní zisk. Na konto mu v tu chvíli připlulo 59 000 Kč.

Užijte si také zábavu s tikety, založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.