Hlavní obsah

Tip na San Jose nevyšel, kubin29 přesto slaví. Jak je to možné?

Mnoho členů největší komunity sázkařů se v tiketech zaměřuje na hokej. Například kubin29 zaútočil v zámoří na čtvrt milionu. V utkáních NHL a AHL přitom zvolil stejnou taktiku. Vsadil si, že vybraný tým dá minimálně tři branky. Hráči Winnipegu a Buffala tipéra pořádně napínali.

Foto: Tipsport

Tip na San Jose nevyšel, kubin29 přesto slaví. Jak je to možné?

Článek

Jets úkol ve Washingtonu splnili v čase 58:55, Sabres se potřetí prosadili až při power play Ottawy 40 vteřin před koncem. Hokejisté San Jose v AHL na stanovený limit nedosáhli, přesto kubin29 slaví. Výhru 157 667 Kč mu zachránil Extratip. O co jde? Extratip je bonus, který nic nestojí. Pokud máte v tiketu alespoň deset zápasů, můžete ten s nejnižším kurzem označit jako Extratip. Když vám pak vyjdou všechny tipy kromě toho vybraného, přesto vyhráváte. Extratip se v takovém případě do celkového kurzu nezapočítává. Chcete využívat i řadu dalších výhod největší komunity sázkařů? Založte si účet u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Chelseaone naložil tiket poskládaný z pěti duelů Tipsport extraligy a slovenské elitní ligy za tři stovky. Jakou zvolil strategii? V každém utkání ukázal na jednoho snajpra, od kterého čekal, že dá gól. Vybral ty pravé. Kanonýři mu vystříleli parádní výhru 53 474 Kč.

Stejné soutěže si zahrál i dvorak11111. Kromě vítězství Liberce na ledě Komety (4:1) tušil, že střetnutí Banská Bystrica - Michalovce (5:1) a Trenčín - Košice (3:4) přinesou alespoň pět zásahů. Věřil také ofenzivním kvalitám Zvolena a dvěma hokejistům Slovanu Bratislava nahrál na gól. Nejproduktivnější hráč slovenské extraligy Brant Harris se trefil na začátku druhé třetiny a finský útočník Joona Jääskeläinen skóroval v čase 52:43. Výsledné skóre? Tipérovi přistálo na účtu 52 850 Kč.

Chcete se také napakovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.