Hlavní obsah

TV Tipsport: Poslední kolo! Jak dopadne pražské derby?

Elitní česká fotbalová soutěž má před sebou závěrečné kolo nadstavby. Na programu už rozhodnuté skupiny o titul jsou tři zápasy s výkopem v neděli od 17 hodin. Hlavní tahák? Derby pražských „S“ mezi Slavií a Spartou.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Poslední kolo! Jak dopadne pražské derby?

Článek

V dalších utkáních přivítá mistrovská Plzeň Ostravu a Slovácko vyzve Hradec Králové. Naplní tyto atraktivní partie očekávání? Vsaďte si u Tipsportu, užijte si všechny duely na TV Tipsport a získejte navíc 500 Kč zdarma na své první sázky!

Viktoriáni se stali novými šampiony. Definitivu jim zajistil triumf 2:0 nad Votroky a remíza sešívaných na půdě Baníku (1:1). Západočeši mají před soubojem s Galáskovou družinou na SKS nedostižný náskok čtyř bodů. Svěřenci Michala Bílka slaví první titul od sezony 2017/18.

Šlágr posledního kola se bude odehrávat v Edenu. Soutěž okoření střet nesmiřitelných rivalů Slavie a Sparty. Po třech mistrovských primátech v řadě musí parta trenéra Jindřicha Trpišovského vstřebat velké zklamání z konečného druhého místa. Úspěšný kouč borců z Vršovic tak poprvé zažívá sezonu bez zisku jakékoli trofeje.

Týmu ACS nepomohla změna na trenérské lavici a pod taktovkou Michala Horňáka podlehl Slovácku 1:2. Generálka v podobě klání se sešívanými důkladně otestuje připravenost Letenských na pohárové finále (opět proti fotbalistům Slovácka). Rozloučí se kapitán sparťanů Bořek Dočkal s ligovou scénou vítězně, nebo si tři body připíšou červenobílí?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.