Hlavní obsah

TV Tipsport: Srážka s Vikingem! Bude Sparta dominovat?

Fotbalistům Sparty začne letošní sezona pěkně zostra. Ještě před úvodním duelem elitní české soutěže se představí v Evropské konferenční lize, kde ve 2. předkole změří síly s norským Vikingem Stavanger.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Srážka s Vikingem! Bude Sparta dominovat?

Článek

Bitva číslo 1 vypukne ve čtvrtek na Letné v 19:00. Vybojuje ACS přijatelný výsledek do odvety? Vsaďte si a sledujte výkon tuzemského pohárového zástupce exkluzivně živě na TV Tipsport.

Bookmakeři věří v úvodní partii Spartě. Podobně to vidí i největší sázkařská komunita. Většina členů má na tiketech jedničku. Zatímco pro Letenské půjde o premiérový velký zápasový test v novém ročníku, sezona Stavangeru je v plném proudu. Po 16 duelech je v tabulce Eliteserien třetí s pětibodovou ztrátou na lídra z Molde. Co myslíte, bude fakt (ne)rozehranosti zásadní pro vývoj čtvrtečního utkání v Praze? Trefí se Jan Kuchta?

Stavanger s vráskami

Tipér Skilerx jde proti outsiderovi ze severu Evropy: „Ano, Stavanger má výhodu v tom, že těch ostrých střetů podstoupil oproti Spartě už opravdu dost. I přesto se přikláním k týmu trenéra Briana Priskeho. Rudí jsou na domácí půdě nesmírně silní. Důkazem budiž loňský ročník. Posilami Mejdrem a Zeleným, který může zaskočit na levém bekovi a stoperovi, navíc zalepili problémová místa v obraně. Letenští zvítězí s čistým štítem.“

Inspirujete se sázkařovou analýzou s kurzem 2,86?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.