Hlavní obsah

TV Tipsport: V NHL zuří boj o play off!

V NHL finišuje honba za postupem do vyřazovací fáze. V základní části zbývá odehrát několik posledních zápasů. V Západní konferenci je o týmech v TOP 8 celkem jasno. Naopak na druhé straně severoamerického kontinentu je situace mnohem zamotanější. Která mužstva nakonec udělají play off?

Foto: Tipsport

TV Tipsport: V NHL zuří boj o play off!

Článek

Založte si účet u Tipsportu, získejte 300 Kč zdarma na své první sázky a vsaďte si. Na webu Tipsportu se zapojte do jediné hokejové Fantasy v Česku a sledujte kompletní program zámořské soutěže živě na TV Tipsport.

Philadelphia, Washington a Detroit. Kluby, které si na východě stále myslí na elitní osmičku. Bodové rozdíly jsou minimální. Dvě tři utkání před koncem! Red Wings a Capitals se teď ale postaví velké kvalitě. Křídla Torontu a borci z hlavního města Spojených států Tampě Bay, která z předchozích deseti duelů vyšla naprázdno jen dvakrát. O něco „příznivějšího“ soupeře nyní mají Flyers. Porazí New Jersey? Devils sezonu už jen dohrávají. Jak to celé dopadne? Udrží Pittsburgh TOP 8?

Rudá křídla venku = bída

Sázkař PROanalytik dal na tiket bitvu Toronto vs. Detroit. Tip? „Věřím, že to hokejisté s javorovým listem na hrudi zvládnou. V konferenci jsou pátí a bojují o to, aby zahájili play off na domácím ledě. Jejich forma? Výborná. Do sestavy se navíc po zranění vrátil důležitý útočník Mitch Marner. Larkin a spol. se pohybují kolem deváté pozice. Venku se jim však vůbec nedaří. Prohráli tam devět z posledních deseti zápasů,“ zanalyzoval tipér kurz 1,59.

Inspirujete se? Vsaďte si, zapojte se do Fantasy a sledujte NHL na TV Tipsport. O tipech mezi mantinely diskutujte v největší sázkařské komunitě v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.