Hlavní obsah

Nakažený McEnroe řádí na zahradě. Porazím to! hlásí fanouškům a vítá zrušení Wimbledonu

Bronxville/Praha

Bývalý tenista Patrick McEnroe, mladší bratr legendárního Johna, poslal svým fanouškům a přátelům vzkaz přes sociální sítě. Den po oznámení nákazy koronavirem děkuje všem za obrovské množství zpráv a vyjadřuje podporu zdravotníkům. Na to, jak navzdory nemoci řádí na zahradě s raketou, se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Patrick McEnroe hodlá porazit koronavirus a vyjadřuje podporu zdravotníkům.Video: sntv

 
Článek

Třiapadesátiletý vítěz čtyřhry na grandslamovém French Open z roku 1989 informoval o pozitivním testu ve středu skrz sociální sítě. Aby fanouškům i přátelům dokázal, že se cítí lépe, vyrazil si na zahradu zapinkat míčem o pingpongový stůl.

Všem svým podporovatelům následně nahrál vzkaz, ve kterém potvrzuje, že se už cítí dobře. A řeč přišla i na letošní Wimbledon. „Wimbledon oznámil, že se ročník 2020 ruší. To je naprosto správné rozhodnutí, jediné, které mohli udělat," myslí si bývalý daviscupový kapitán USA.

„Chtěl bych vyjádřit obrovský respekt všem zdravotníkům, kteří pomáhají zachraňovat životy. Moje myšlenky a modlitby směřují k lidem, kteří skutečně trpí," dodal bývalý tenista, který žije v New Yorku, koronavirem nejvíce zasažené oblasti Spojených států.

Reklama