Hlavní obsah

Hermannová a Štochlová začaly v Ostravě porážkou

Plážové volejbalistky Barbora Hermannová a Marie-Sára Štochlová vstoupily do turnaje Pro Tour kategorie Elite v Ostravě porážkou. V úvodním utkání skupiny D podlehly 18:21 a 15:21 brazilské dvojici Talita, Rebecca z Brazílie.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Barbora Hermannová (vlevo), Marie-Sara Štochlová (vpravo) během utkání s Brazilkami na turnaji Pro Tour kategorie Elite v Ostravě.

Článek

Hermannová se Štochlovou ztratily první set až v koncovce, ve druhé už se projevila větší zkušenost čtvrtých nasazených Brazilek. "Moc se nám nevedla obrana jak na bloku, tak v poli. A myslím, že dokážeme i lépe podávat," řekla České televizi Štochlová.

Česká volejbalistky, které ve Vítkovicích startují díky divoké kartě, dnes v dalším zápase nastoupí proti Švýcarkám Tanje Hüberliové a Nině Brunnerové. "Budeme bojovat zuby nehty. Teď si uděláme videorozbor, abychom věděly, jak na ně," uvedla Štochlová.

Do turnaje dnes vstoupí také světové sedmičky Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem zápasem s Renatem a Vitorem Felipem. Brazilské soupeře budou mít i Jakub Šépka s Tomášem Semerádem, které čekají mistr světa z roku 2017 André a George.

Výsledky turnaje Pro Tour kategorie Elite v plážovém volejbalu v Ostravě
Ženy:
Skupina D:
Talita, Rebecca (4-Braz.) - Hermannová, Štochlová (12-ČR) 2:0 (18, 15),
16:30 Hermannová, Štochlová - Hüberliová, Brunneová (13-Švýc.).
Muži:
Skupina A:
14:00 Perušič, Schweiner (1-ČR) - Renato, Vitor Felipe (9-Braz.).
Skupina D:
14:50 Šépka, Semerád (12-ČR) - André, George (4-Braz.).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články