Hlavní obsah

Hudeček ukončil volejbalovou kariéru a je manažerem Karlovarska

Karlovy Vary

Bývalý kapitán volejbalové reprezentace Ondřej Hudeček ukončil kariéru a v Karlovarsku bude pracovat jako manažer. Loňský mistr to oznámil na klubovém webu. Západočechy Hudeček posílil v létě 2016 po třináctiletém angažmá ve Francii, nyní měsíc před 38. narozeninami vyměnil roli hráče za post manažera.

Foto: Josef Pešout, Právo

Ondřej Hudeček

Článek

Zkušený smečař, jenž s reprezentací startoval na čtyřech evropských a třech světových šampionátech, před rokem s Karlovarskem oslavil extraligový titul, ale tato sezona se týmu nepovedla. Vypadl už ve čtvrtfinále s Ostravou a obsadil až 5. místo. Solidní výsledek uhrálo Karlovarsko jen v Českém poháru díky zisku bronzových medailí.

Hudečkův konec kariéry je zatím největší změnou v kádru. "Tento hráč je nejen pro nás, ale i pro celý český volejbal obrovská osobnost, takže jsme mu nabídli možnost, aby se stal v podstatě manažerem klubu a převzal na plný úvazek takové ty všechny provozní, organizační a sportovní věci. Aby byl v kontaktu s družstvy každý den. Ondra u nás podepsal smlouvu na tři roky jako manažer," řekl prezident Karlovarska Jakub Novotný.

Reklama

Související témata: