Hlavní obsah

Nastrčený mikrofon zaznamenal nezvyklé dění na lavičce při pauze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už je to standardní záležitost. Nestačí běžné ruchové mikrofony, televizní společnosti oživují přenosy z některých sportů tím, že zprostředkují fanouškům i dění na lavičkách při poradách hráčů s trenéry. Běžná záležitost. Pozoruhodný timeout ovšem při této příležitosti předvedli házenkáři slovenských Bojnic.

Foto: Talent Plzeň

Ilustrační foto.

Článek

Došlo nejen na pokyny, hecování a podobné záležitosti. Utkání s Martinem okořenila i nečekaná pěvecká vložka jednoho z nejzkušenějších hráčů týmu Andreje Petra.

Nastrčený mikrofon ho navnadil k nezvyklému kousku, na chvíli vyměnil roli, když si vzpomněl na dávný hit skupiny Lunetic a do živého přenosu zanotoval a přinejmenším zvedl náladu spolubojovníků.

A možná i tímhle povzbudil tým k přesvědčivému tažení za extraligovou výhrou 33:24 v extralize, v níž se drží na deváté pozici, zatímco Martin je poslední, jedenáctý.

Související témata:
Time Out
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články