Hlavní obsah

VIDEO: Nadšený LeBron James málem umačkal fanouška, který ho "obral" o 75 tisíc dolarů

Takhle nadšeného basketbalistu LeBrona Jamese diváci na palubovce jen tak neuvidí! Slavný Američan a hráč Miami Heat si během pauzy mezi třetí a čtvrtou čtvrtinou vlastního duelu proti Detroitu nenechal ujít diváckou soutěž - hod na koš z poloviny hřiště - a rozhodně nelitoval. Rozstřel vyhrál padesátiletý počítačový technik Michael Drysch, jeho střelecký pokus navíc Jamese tak uchvátil, že o téměř dvě hlavy menšího muže povalil na zem a neopomněl přidat ani pořádně dlouhé objetí.

Nadšený basketbalista LeBron James povalil fanouška.

 
Článek

Přitom velmi pravděpodobně šlo o náhodně hozený pokus. „Vůbec jsem si to nevyzkoušel. Jen jsem se v tunelu lehce procvičil a pak se to stalo," přiznal Drysch. Také největší hvězda Miami v první chvíli nevěřila, že by padesátiletý technik mohl ze vzdálenosti 14,3 metrů uspět.

Stačila však chvilka a v hale najednou aplaudovalo 20 tisíc nadšených fanoušků. „Bylo to fantastické, velká euforie. Sledoval jsem jeho pokus s velkým nadšením, a přestože jsem si nejprve myslel, že nemá žádnou šanci, nakonec uspěl. Bylo to úchvatné!" prohlásil LeBron James poté, co se vrhl na šťastného fanouška a málem ho radostí umačkal.

Počítačový technik Michael Drysch si za svůj koš odnesl prémii 75 tisíc dolarů. Část z této sumy přitom pochází z nadace LeBrona Jamese. „Ale vůbec mi to nevadí. Peníze si jistě užije," dušoval se osmadvacetiletý basketbalista Miami. Drysch poté přiznal, že část výhry použije na opravu auta a splacení účtů.

Reklama

Související témata: