Hlavní obsah

VIDEO: V hotelu Hilton se můžete stát pilotem formule 1

PRAHA

Zažít na pár okamžiků proměnu v pilota formule 1 může v těchto dnech každý, kdo zavítá do pražského hotelu Hilton. Stačí se domluvit s několika přáteli (maximálně však deseti), dát dohromady alespoň devět tisíc korun a rezervovat si termín pro vyzkoušení profesionálního simulátoru vozu F1 Vodafone McLaren Mercedes. Ten bude v Praze k dispozici až do nedělní Velké ceny Německa.

Článek

Akce pod názvem Hilton Racing probíhá v hotelech Hilton po celém světě na oslavu sponzorské spolupráce slavné sítě hotelů a stáje formule 1 Vodafone McLaren Mercedes. V Praze si ji můžete užít od čtvrtka do neděle 12. července. Stačí maličkost - zavolat na telefonní číslo 224 842 000, kde si rezervujete termín pro vyzkoušení simulátoru a mít dostatek peněz.

Pokud se totiž rozhodnete vyzkoušet si simulátor v čase od devíti do 18 hodin, činí cena 8500 korun. Tento denní balíček zahrnuje hodinový pronájem simulátoru pro maximálně deset osob, uvítací sklenku šampaňského, občerstvení formou rautu, otevřený bar s nabídkou vína, piva a nealko nápojů.

Večerní balíček od 18 do 22 hodin vyjde na 14500 korun a kromě hodinového pronájmu simulátoru a šampaňského budete odměněni chuťovkami, tříchodovou večeří a neomezenou konzumací vybraných vín, piva a nealko nápojů. Navíc nejrychlejší řidič ze všech testovacích jízd bude oceněn výletem pro dvě osoby do technického centra McLaren v anglickém Wokingu a to včetně letenek a ubytování.

Reklama

Související témata: