Hlavní obsah

Misska sedla do žihadla se zavřenýma očima

Most

Raději zavřela oči, ale strach nakonec přece jen překonala. Aktuální česká Miss Karolína Kopíncová se na okruhu v Mostě projela superrychlým okruhovým speciálem a bude na silný zážitek dlouho vzpomínat. „Zrychlení auta je naprosto neskutečné,“ usmívá se.

Rychlá auta a krásné ženy. Miss se svezlaVideo: Buggyra

 
Článek
Fotogalerie

Rychlá auta a krásné ženy je spojení jako žádné jiné... Zatímco Adam Lacko dobýval v Mostě během úvodního podniku evropského šampionátu tahačů dvě pódiová umístění, sesterský okruhový tým Buggyry se v padoku staral o pozvané hosty.

Čtyřnásobný mistr republiky Jiří Mičánek jr. měl k dispozici krásné vozy Lamborghini Huracan ST EVO a nabídl svezení také atraktivní dívce.

Adam Lacko si během úvodního závodu ME tahačů v Mostě připsal jednu výhru

Buggyra

„K rychlým autům zcela neodmyslitelně patří i krásné ženy. Jsem rád, že jedním z hostů našeho týmu byla také aktuální česká Miss Karolína Kopíncová. Věřím, že si svezení s naším Lamborghini pořádně užila," usmívá se Mičánek.

„Skvělý zážitek. Pro mě něco úplně nového, je skvělé poznat všechny lidi v týmu. Na počátku jízdy jsem měla trochu obavy a měla spíš zavřené oči, ale pak jsem si řekla, že je třeba se překonat a opravdu si ji vychutnat se vším všudy. Zrychlení auta je naprosto neskutečné," líčila Karolína Kopíncová, když ve zdraví vystoupila ze závodního speciálu.

Reklama

Související témata:
  Velká cena Číny - kvalifikace na sprint dnes 09 : 30
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint