Hlavní obsah

Česká esa jedou doma. Na vítěze čeká další velká šance

Ve hře je speciální prémie pro vítěze. I diváci se dočkají pozornosti, a to v podobě vstupu zdarma. Na nejúspěšnějšího v mezinárodním juniorském plochodrážním závodě na pražské Markétě v úterý 6. září (18.00) čeká vedle domácího titulu i místo ve startovní listině tradičního podniku v závěru sezony - Tomíčkově memoriálu (26. 9.).

Foto: www.speedway-prague.cz

Pražský stadion, ilustrační foto.

Článek

V úterý bude k vidění jedna z prvních domácích přehlídek medailistů z letošních závodů na světové scéně. Čeští jezdci v úspěšné sezoně brali stříbrné medaile na týmovém MS juniorů (Kvěch, Chlupáč, Kameník) i na Evropě dospělých (v týmu vedle zkušeného Milíka byli i mladíci Kvěch a Klíma). Většina z nich bude na startu juniorského domácího vrcholu.

„Nejlepší z úterního závodu bude mít šanci startovat při Tomíčkově memoriálu," hlásí pořadatelé z Markéty. Ti už chystají startovní listinu závodu, který se Zlatou přilbou v Pardubicích patří neodmyslitelně ke konci plochodrážní sezony.

Loňský ročník Memoriálu s triumfem Lotyše Gustse patřil k vůbec nejdramatičtějším a nejvydařenějším v historii. Letošní účast začne tento týden dostávat první jasnější obrysy, úvodní jméno bude jasné po úterním juniorském závodě.

Reklama