Hlavní obsah

Ledový Peking. Čeští bobisté v akci. Jaké jsou šance Ledecké a hokejového nároďáku?

Aktualizováno

I v pondělí nabízí olympijské dění velmi pestrý program, a to jak na sněhu a ledu, tak i v bobovém korytě. V akci jsou čeští sportovci, jejichž výkony rozeberali ve studiu Ledový Peking zajímaví hosté. Zaměřili se na závod tanečních párů se sourozenci Taschlerovými, družstvo českých skokanů na lyžích a také na bobisty. Řeč přišla pochopitelně také na zítřejší osmifinálové utkání hokejistů proti Švýcarsku a závod ve sjezdu s Ester Ledeckou.

Živě: Ledový Peking - 12. díl nového pořadu Sport.cz Video: Sport.cz

 
Článek

Sourozenci Taschlerovi mají za sebou svůj první olympijský závod tanečních párů, v němž obsadili šestnáctou příčku. To, jak se jim vystoupení pod pěti kruhy povedlo, zhodnotila bývalá krasobruslařka a manželka olympijského medailisty Petra Barny, Andrea Barnová.

S ambicí na umístění v top 10 vstoupila do závodu dvojbobů česká posádka Dominik Dvořák, Jakub Nosek. O jejich vstupu do závodu a vyhlídkách na celkové umístění promluvil nedávný reprezentant Michal Dobeš.

V pondělí v pravé poledne začal s českou účastí závod družstev skokanů na lyžích, který rozebral rovněž bývalý reprezentant Tomáš Vančura.

Čeští hokejisté se v neděli dozvěděli soupeře pro úterní osmifinále, v němž narazí už podruhé na turnaji na Švýcarsko. O národním týmu před jedním z klíčových zápasů sezony poreferoval přímo z Pekingu redaktor Jan Škvor.

Ještě před hokejovým zápasem se spustí v dějišti her ze svahu Ester Ledecká, která se pokusí zabojovat o medaili ve sjezdu. O jejím závodě mluvil z místa redaktor Michal Osoba, který má nejčerstvější zprávy.

Prostor dostal také čínský velmistr pan Qin Ming Tang, kteý nás zasvětil do tajů čínské kaligrafie.

Reklama

Související témata: