Hlavní obsah

Nevídaná věc, na olympiádě tuplem! Český hokejový nároďák vytrhl Slovákům trn z paty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Covidová doba přináší jinak nemyslitelné činy. Na olympiádě obzvlášť. Jenže v Pekingu je vše jinak, takže došlo i na federální výpomoc. Slovákům stále nedorazil videokouč Igor Andrejkovič, a tak jim Češi, kteří mají v Číně dva, zapůjčili jako poradce pro zápasy Denise Havla.

Foto: Jonathan Ernst, Reuters

Čeští hokejisté se radují z branky (ilustrační foto)

Článek

PEKING (Od našeho zpravodaje) - „Teď by to ještě chtělo na Slováky v průběhu turnaje narazit, abychom toho mohli nějak využít," smál se Filip Pešán.

Čeští hokejisté zase v dějišti her nemají lékaře Tomáše Vyskočila, po vyléčení covidu by mohl dorazit v pátek. Řešení se našlo rychle, nároďáku při utkáních pomáhá doktor ženské reprezentace Jan Frühauf.

„A při trénincích naštěstí na žádné šití ještě nedošlo," řekl týmový manažer Jan Černý. K ruce navíc hokejisté mají fyzioterapeuta Pavla Koláře.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články