Hlavní obsah

Pořádně žhavý Peking. Soupeřka české hvězdičky rozpálila fanoušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olympijské hry v Pekingu jsou sice zimní, ženská krása některých závodnic ale dokáže fanoušky pořádně rozpálit. Hvězdy Lisa Buckwitzová a Janine Flocková se už před ostře sledovaným svátkem v Číně pořádně rozjely, když zapózovaly pro známý pánský magazín Playboy. Aspirantky na olympijské medaile se předvedly fanouškům v rouše Evině a nevidí na tom nic šíleného. „Každá žena by měla být na své tělo hrdá," shodují se závodnice, které se dostaly až na obálku zmíněného periodika.

Foto: @janine.flock

Aspirantka na jednu z olympijských medailí, rakouská skeletonistka Janine Flocková, se před ZOH v Pekingu pořádně rozjela.

Článek

Bobistka Buckwitzová, která v roce 2018 získala zlatou medaili na zimních olympijských hrách v Pchjongčchangu, vyzvala ženy, aby vnímaly své tělo pozitivně. „Žádná z žen by se neměla za své tělo stydět. Já mám třeba trochu víc svalů, no a co? Chtěla jsem všem ukázat, že i tohle je ženské tělo, že nemusím nic skrývat," svěřila se sedmadvacetiletá Němka.

Rakušanka Flocková, která je konkurentkou české reprezentantky Anny Fernstadtové, posbírala mezi lety 2013 a 2022 deset medailí z mistrovství světa svou odvážnou kolegyni z titulní stránky Playboye jen a jen podpořila. „Chci ukázat, že i tělo bez jakéhokoliv zásahu plastických chirurgů může být krásné. Já žádný takový zákrok nepodstoupila a jsem šťastná za to, co mám. Každá žena může být hrdá na své tělo," konstatovala dvaatřicetiletá rivalka české skeletonistky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lιѕa Вυcĸwιтz OLY (@lisa_buckwitz)

Jak budou obě dámy úspěšné v olympijských soutěžích zatím není jasné, u fanoušků už ale v tuhle chvíli obě jistě zabodovaly.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Playboy Deutschland (@playboygermany)

Reklama

Související témata: