Hlavní obsah

Australan září na Hluboké, kraluje nadhazovačům

Hluboká nad Vltavou

Australský nadhazovač Sokola Hluboká William Parsons se stal v hlasování čtenářů specializovaného webu Milujeme-baseball.cz hráčem uplynulého týdne mezi extraligovými nadhazovači.

Foto: baseball.cz

Australský nadhazovač Sokola Hluboká William Parsons.

Článek

Jihočeši jsou na svého Australana pyšní. Ocenění získal William Parsons za bezchybný výkon v prvním utkání třetího kola TOP 6 proti Hrochům Brno, když odházel komplet deset směn, ve kterých nepovolil jediný doběh a rozdal jedenáct strikeoutů. Je třetím hráčem Sokola po nadhazovači Janu Novákovi, který byl v základní části hráčem týdne třikrát, a pálkaři Martinu Mužíkovi, a je teprve osmým nadhazovačem, který se stal hráčem kola.

Spolu s ním získal ocenění pálkař Draků Brno Venezuelan Pabel Manzanero za čtyři homeruny v jednom utkání proti Arrows Ostrava. Parsons dostal 71 procent hlasů. Hluboká i díky němu uhrála dva body proti Hrochům a čekají ji rozhodující utkání v boji o finálovou čtyřku.

Foto: baseball.cz

Australský nadhazovač Sokola Hluboká William Parsons v akci.

O nadhazovači týdne se rozhodovalo mezi dvěma hráči Sokola Billy Parsonsem a Wesleyem Roamerem, který zvládl v nedělním utkání proti Hrochům Brno během 6 směn hodit 12 strike outů.

V TOP 6 je tento víkend volno a v sobotu 24. července přivítá sportovně relaxační areál na Hluboké ve čtvrtém kole baseballisty Tempa Praha. Utkání začínají ve 13:00 a 16:00.

Reklama

Související témata: