Hlavní obsah

Badmintonisté Mendrek s Králem ovládli turnaj v Baku a přiblížili se OH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Badmintonisté Adam Mendrek s Ondřejem Králem ovládli čtyřhru na turnaji v Baku a přiblížili se postupu na olympijské hry v Paříži. V Ázerbájdžánu porazili i tři indické páry a stali se prvními českými vítězi okruhu Challenge.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český badmintonový reprezentant Adam Mendrek na archivním snímku

Článek

Po dramatickém semifinále Češi porazili v duelu o zlato Indy Sankara Prasada Udayakumaru s P.S. Ravikrišnou 2:0 na sety. „Zvládli jsme dvě těžká utkání v jeden den. Tohle vítězství bereme jako největší úspěch naší deblové kariéry,“ uvedl v tiskové zprávě Mendrek.

Mendrek s Králem jsou v olympijské kvalifikaci na patnácté postupové pozici. „Ještě nás čeká několik akcí, například v příštím týdnu evropský šampionát týmů v polské Lodži. Ale tohle je skvělý výsledek, který nás Paříži přiblíží,“ doplnil Mendrek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Boston - Toronto 2:1 PP

Video
Fantastický Pastrňák vystřelil v prodloužení postup! Boston přešel přes první kolo
NačítámNačíst další články