Hlavní obsah

Bizarní skandál v nejvyšší soutěži. Policie vyšetřuje sex v hledišti, aktérům hrozí vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hřišti to byla podle všeho spíše nuda, a tak zápas zůstane asi v paměti především díky dění v hledišti. To bylo sice poloprázdné, přesto se tam odehrála akce, která vzbudila velkou pozornost. Počínání páru fanoušků na nedělním zápase zámořské nejvyšší baseballové soutěže MLB mezi týmy Oakland A's a Seattle Mariners má policejní dohru.

Foto: Stan Szeto, Reuters

Momentka z baseballového zápasu MLB mezi týmy Oaklands a Seattle Mariners.

Článek

Zápas na stadionu Ring Central Coliseum, který má kapacitu 35 067 míst, přilákal jen 9 314 příznivců. Na tribunách tak byla spousta volného místa, které se evidentně dalo využít i k jiné než čistě fanouškovské činnosti.

Jeden z přítomných natočil osamělý pár v horních řadách, jak se údajně oddává sexuálním radovánkám a video umístil na sociální sítě. „Víc akce v hledišti než na hřišti," zaznělo mimo jiné v komentáři na Twitteru.

To mimo jiné vzbudilo i zájem tamní policie, která začala incident vyšetřovat. Pokud se prokáže, že pár skutečně v hledišti provozoval sex, hrozí aktérům až šestiměsíční vězení či pokuta ve výši 1000 dolarů.

„Oaklandské policejní oddělení dostalo hlášení o tomto činu až po zápase. Zahájili jsme vyšetřování případu," cituje prohlášení policejní mluvčí zámořský server TMZ.

Reklama

Související témata: