Hlavní obsah

Další soupeř pro Vémolu! Dojde na neuskutečněný souboj?

mak, jabSport.cz

Květen 2019. Karlos Vémola musel zrušit kvůli zranění duel v Rusku s domácím bojovníkem Michailem Ragozinem. Poté na dlouhou dobu debata o tomto zápase utichla. Až nyní. Téměř po dvou letech se oba bojovníci k vzájemnému souboji dialogem vrátili. Jak je pravděpodobné, že se oba zápasníci v kleci potkají?

Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola porazil na turnaji OKTAGON 22 Milana Ďatelinku.

Článek

„Tohle měl být pro mě obrovský start," litoval Terminátor v rozhovoru pro Sport.cz v květnu 2019 ztraceného zápasu s ruským MMA bojovníkem. Možná ale dostane druhou šanci. Samotný devětadvacetiletý Ragozin se vyjádřil, že čas na zápas mezi ním a Vémolou právě uzrál.

„Když o tom Ragozin mluvil, tak ten zápas si myslím má smysl, protože má i nějakou historii. Může se odehrát. Jestli někdo psal, že by se ten zápas mohl odehrát v jakékoliv jiné organizaci, než OKTAGON nebo RCC, tak to určitě ne," uvedl ve svém vysílání promotér a majitel organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný.

„O zápase s Michailem Ragozinem se mluví dlouho a teď, v posledních dnech, je to znovu veliký téma. Já jsem ready, ale rozhodnutí je na promotérech. Rozhodně nemám problém přijet do Ruska," uvedl na svém instagramovém profilu český Terminátor, který v posledním duelu bez větších potíží porazil slovenského vyzyvatele Milana Ďatelinku.

Karlos Vémola se odměnil za zápas s Ďatelinkou. Dárkem na dvou kolechVideo: Sport.cz

K prvnímu vzájemnému souboji mělo dojít v rámci organizace RCC na začátku května 2019. Tehdy se však Vémola v přípravě zranil a k zápasu tak nedošlo. Ragozin má za sebou tři vítězné duely v ruské organizaci a hledá větší výzvu. Tu by zřejmě přijal i Vémola, který má na svém kontě po porážce od Attily Végha skalp hned čtyř soupeřů.

Do mozaiky zapadá i další střípek. Prohlášení promotéra OKTAGON MMA Ondřeje Novotného, který se na tiskové konferenci po turnaji OKTAGON 22 nechal slyšet, že pro Vémolu ve střední váze bude shánět výhradně soupeře ze zahraničí. Mohlo by se opravdu jednat o Ragozina?

Reklama

Související témata: