Hlavní obsah

Básničky nesmiřitelných rivalů a jeleni v říji? Praha se chystá na vyhecované boje v kleci

Praha

Poslední show s úsměvy a bez stresu. Dvacet poodhalených těl se ukázalo před fanoušky bojových umění. Šrumec v obchodním domě, pohledy bojovníků MMA jen na pár centimetrů. Ve čtvrtek to přijde už naostro, představí se nakonec v devíti zápasech XFN 6 v pražské O2 areně. Středa byla pro fotografy, kamery, dnes už půjde o daleko více. Boj v kleci je neúprosný, není kam utéct, odpočinout si. Adrenalin, který láká tisíce fanoušků. Do největší české haly jich má přijít sedm tisíc.

Všichni do půl těla aneb bojovníci MMA před galavečerem XFN 6Video: Sport.cz

 
Článek

Devět duelů v oktagonu. Hlavním a posledním tahákem bude střet dvou zkušených, kteří si nemohou přijít na jméno. Karlos Terminátor Vémola vs. Petr Píno Ondruš. Když se střetli ve středu na pódiu, jen pár centimetrů je dělilo od kontaktu.

Nezvykle dlouho si něco vysvětlovali, skoro to vypadalo, že se každý naučil básničku a jeden druhého zkouší z přednesu. Poetiky si ve čtvrtek večer neužijí, tam to bude jiný kvapík. To je to, co lidé také chtějí. A také to dostanou. A nejen od této dvojice.

Patrik Kincl se postaví Vitoru Nóbregovi. Dostane český bojovník po zápase laso ze zámoří? Petr Kníže a David Kozma se ukážou v souboji generací. Tvrdost proti houževnatosti. Jaroslav Pokorný a neporažený Viktor Dimitrov. Už při vážení se hecli a zaklesli se hlavami jako dva jeleni v říji.

Velká česká naděje MMA Miloš Petrášek a Brazilec Charles Andrade, to je další šťavnatá pozvánka. Zápas Sandry Maškové byl nakonec zrušen. Soupeřka Evelina Puidaiteová z Litvy je v ochranné zdravotní lhůtě po minulém souboji. Informaci dnes oznámili organizátoři akce.

Každopádně O2 arena uvidí celkem devět zápasů, který bude bavit nejvíce? Galavečer XFN 6 nabídne v přímém přenosu exkluzivně O2 TV Sport a celý galavečer je možné sledovat i na O2 TV Sport v rámci denního předplatného.

Reklama

Související témata: