Hlavní obsah

Na Slovensku Romové ubili k smrti reprezentanta v kickboxu

Bratislava
Aktualizováno

Slovenského reprezentanta v kickboxu Ladislava Tótha ubili neznámí pachatelé na diskotéce v obci Zádiel, třicet kilometrů od Košic. Dva ze tří násilníků byli romského původu. O incidentu informoval server noviny.sk, informační web televize JOJ.

Foto: www.kickboxing.sk

Kickboxer Ladislav Tóth

Článek

Incident se odehrál v noci ze soboty na neděli. Třicetiletý Tóth byl na diskotéce se svým bratrem a kamarády, když se strhla bitka. Podle informací televize JOJ se ani jeden prát nechtěl.

Třiatřicetiletého Tótha napadl vyhazovač úderem do obličeje, k němu se přidali další dva muži. Dýdžej diskotéky ho v kulturním domě, kde se diskotéka konala, schoval do uzavřené místnosti, aby k němu útočníci nemohli.

Ti se však i nadále do místnosti dobývali, takže Róth utekl oknem. Když agresoři vykopli dveře, utíkali za ním. Co se dělo dál, už nikdo neví. Bratr kickboxera vypověděl, že Ladislava útočníci naložili do auta, poté bratr ztratil vědomí.

Tělo člena oddílu Steel Trans Kickoxing našla policie v pondělí ráno u obce Dvorníky. Policie vyšetřuje, jak se tam dostalo.

Údajné pachatele se jí už však podařilo zadržet. Našla u nich dokonce i zakrvavené oblečení oběti, které na poslední chvíli vyndala z pračky.

Ladislav Tóth se kickboxu věnoval patnáct let, v loňském roce získal titul vicemistra světa.

Reklama

Související témata: