Hlavní obsah

Talentovaná australská sportovkyně zemřela, pravděpodobně spáchala sebevraždu

Perth/Praha

Sportovní svět zastihla smutná zpráva. Ve věku 29 let zemřela hráčka baseballu a australského fotbalu Jacinda Barclayová. Její tělo bylo nalezeno začátkem týdne v jejím bytě v Perthu. Místní policie vyloučila cizí zavinění. Podle neoficiálních informací spáchala oblíbená australská sportovkyně sebevraždu.

Foto: Sport.cz

Talentovaná australská sportovkyně Jacinda Barclayová zemřela, bylo jí 29 let.

Článek

Barclayová, která vynikala hned v několika sportech, byla v Austrálii populární osobností. V ženském baseballu dokázala s reprezentací získat stříbro na mistrovství světa, hrála rovněž americký fotbal v USA a australský fotbal.

„Jacinda byla velmi oblíbenou členkou rodiny Giants a všichni jsme z jejího odchodu zničeni," řekl šéf klubu Greater Western Sydney Giants David Matthews.

„Je to opravdu tragická zpráva, myslíme na její blízké a na její rodinu," napsal na Twitter Cam Base, šéf Australské baseballové asociace.

Podle serveru AFL se Barclayová kromě svých sportovních aktivit živila jako sezonní pracovnice na pozici techničky zdravotních zařízení na ropných plošinách. Pracovala také jako referentka v soukromé nemocnici.

Reklama