Hlavní obsah

Přívratský přidal ve finále Světového poháru k bronzu čtvrté místo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní střelec Jiří Přívratský ve finále Světového poháru v Dauhá další medaili nezískal. Po středečním bronzu ve vzduchové pušce dnes skončil v libovolné malorážce na 3×40 ran čtvrtý. Od umístění v nejlepší trojici dělily dvaadvacetiletého českého reprezentanta jen dvě desetiny bodu. Soutěž vyhrál Francouz Lucas Kryzs.

Foto: ČOV

Sportovní střelec Jiří Přívratský

Článek

Přívratský postoupil do finále z druhého místa za Číňanem Liou Jü-kchunem, který měl o dva body lepší nástřel. Další český střelec Petr Nymburský, jenž obhajoval vítězství z loňského finále Světového poháru v Káhiře, byl v kvalifikaci desátý. Mezi postupující osmičku se nedostal o dva body.

V závěrečné vyřazovací části nevyšla Přívratskému druhá rána, kterou trefil jen 9,0 bodu. Následně sice zaznamenal 10,6 bodu a „devítku“ si připsal Jon-Hermann Hegg, na posun před norského puškaře do nejlepší trojice už to ale nejlepšímu českému střelci loňského roku nestačilo.

Finále Světového poháru ve sportovní střelbě v Dauhá:
Muži:
Libovolná malorážka 3x40 ran:
1. Kryzs (Fr.) 465,2
2. Liou Jü-kchun (Čína) 465,0
3. Hegg (Nor.)
4. PŘÍVRATSKÝ
...10. NYMBURSKÝ (oba ČR).
Ženy:
Sportovní pistole:
1. Feng S'-süan (Čína) 37
2. Vennekampová (Něm.) 31
3. Čao Nan (Čína)

Reklama

Související témata: