Hlavní obsah

V jiném světle! Reprezentantky to před objektivem pořádně rozjely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barvy, světla, kouř. Netradiční zážitek za sebou mají české pozemní hokejistky. Část přípravy před mistrovstvím Evropy II. divize, které už od neděle 30. července hostí pražská Slavia, si zpestřily profesionálním fotografováním a tvorbou videí. V hale na Edenu se sešla téměř kompletní reprezentace, která se na domácím turnaji popere o možnou účast v kvalifikačním turnaji směřujícím na olympiádu 2024.

České pozemní hokejistky čeká evropský šampionát

 
Článek
Fotogalerie

„Focení bylo super, fotografové měli vše skvěle vymyšlené a připravené," těšilo kapitánku českého výběru Kateřinu Lacinou. „Na nás jen bylo na chvíli zapomenout na taktické pokyny trenérů a vyměnit je za líčidla a správné pózy."

Pro některé z hráček se jednalo o první velkou zkušenost v takto profesionálním setupu. „Tohle focení bylo něco, co jsem nikdy nezažila. Rozhodně to bylo zpestření přípravy a zajímavý zážitek. Hlavně si myslím, že takhle atraktivní fotky by mohly turnaji udělat i poměrně velkou reklamu," uvedla jedna z debutantek v reprezentaci žen, Kamila Kopecká.

Den s pozemní hokejistkou Katkou LacinouVideo: Sport Invest

Nyní už se ale hráčky pod vedením irského kouče Garetha Grundieho soustředí jen na hokej. První zápas odehrají v neděli proti Ukrajině (18:00), následuje úterní utkání s Polskem (19:00) a středeční souboj se Slovenskem (19:00).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.