Hlavní obsah

O nevyzpytatelnosti play off, ale i o Jalonenovi, který začal s respektem. Opravdu ale ví, do čeho jde?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco hokejisté Pardubic postoupili do čtvrtfinále extraligového play off v nejkratším možném termínu, zbylé tři série předkola musí rozhodnout až páté zápasy. V podcastu webu sport.cz Za mantinelem redaktoři Jan Škvor a Martin Kézr rozebírají nevyzpytatelnost vyřazovacích bojů, věnují se ale i jmenování Kariho Jalonena trenérem české reprezentace. Opravdu zkušený Fin ví, do čeho jde?

Upoutávka na pořad Za mantinelem 16.3.Video: Sport.cz

 
Článek

Extraliga ukazuje, jak je vyřazovací část nevyzpytatelná. Dynamo sice nepovolilo tabulkově hůře postaveným po základní části Karlovým Varům jedinou výhru, všechny tři duely ale měly vyrovnaný průběh. A zbylé tři série budou muset rozhodnout až páté zápasy.

Oba redaktoři si zkusili tipnout, jak dopadnou. A vůbec se neshodli. Zatímco Martin Kézr věští postup Liberce, Olomouce a Mladé Boleslavi, Jan Škvor naopak Komety, Vítkovic a Plzně.

Reprezentace se ujímá Fin Kari Jalonen. Tuší ale, jaká specifika na něj v Česku čekají? Dokáže si prosadit své plány, jak se pokusit vyléčit tuzemský hokej? Nezůstane v tom sám jako kůl v plotě? A proč jsou nakonec jeho asistenty překvapivě Libor Zábranský s Martinem Eratem, kteří nebyli první volbou?

Reklama

Související témata: