Hlavní obsah

Ekonomika dopadne na všechny, varuje bouřlivák Rada. Kam mu zmizel Kadlec?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vášně jako v nedělním odpoledni u vršovického Botiče už jím necloumají. Ani adrenalinu už nemá v krvi tolik, jako když ho z tribuny vulgárně urážel mladý fanoušek a Petra Radu museli držet, aby ho nešel umravnit. Remízy s Pardubicemi - mimochodem už třinácté v ligové sezoně - a dalších ztracených bodů je však jablonecký trenér pořád plný. Bývalý kouč národního týmu byl hostem podcastu Bodlo na Sport.cz.

Upoutávka k 22. dílu podcastu Bodlo, jehož hostem byl Petr Rada

 
Článek

Díky remíze sice stav bezprostředního ohrožení jeho tým zažehnal, nicméně ve hře o barážové příčky je Petr Rada se svými Severočechy namočen pořád.

Ve studiu Sport.cz byla řeč o ligovém fotbale. O situaci u dna tabulky, stejně tak jako na jejím výsluní, protože trenérský rutinér a bouřlivák v jedné osobě vedl v minulosti jak pražskou Slavii, tak i Plzeň a Spartu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Jablonce Petr Rada a jeho svěřenci před prodloužením na Spartě.

Vážná je situace nejen zachraňujícího se Jablonce. „Ekonomika dopadne na všechny," obává se Rada. A posluchači se také mimo jiné dozvědí, proč mu v sestavě chybí útočník Václav Kadlec. Více už v našem podcastu.

Reklama

Související témata: