Hlavní obsah

Má být Pešán odvolán, nebo výkonný výbor přivře před hokejovou bídou oči?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlas lidu, hlas boží, říká se. A bylo-li by jen na čtenářích Sport.cz, pak dny Filipa Pešána u reprezentace by byly sečteny, protože víc než 95 procent ze zhruba pěti a půl tisíc hlasujících se totiž po zpackaném moskevském představení v anketě vyjádřilo, že by měl být okamžitě odvolán. Dokázala by ale hokejová vláda k tak razantnímu kroku najít odvahu a mělo by to necelé dva měsíce před olympiádou v Pekingu smysl? Také o tom v novém dílu hokejového podcastu Za mantinelem diskutují redaktoři Martin Kézr a Robert Sára.

Foto: Sport.cz

Za mantinelem

Článek

Varovné nejsou jen výsledky, které hovoří jasně, že národní tým prohrál všech šest zápasů sezony se zdrcujícím skóre 11:24. Děsivá je především předváděná hra a zmar, který je z hráčů znát.

Šéf svazu Tomáš Král sice připustil, že se situací v národním týmu bude výkonný výbor zabývat mezi svátky a že si vyslechne názor generálního manažera Petra Nedvěda, který za dění v reprezentaci zodpovídá, nicméně nejspíš nelze očekávat trenérskou rošádu.

Nepomohlo by alespoň posílení pravomocí dosavadních asistentů Martina Straky a Jaroslava Špačka? A jaká vlastně je dosavadní komunikace Filipa Pešána vůči hráčům i veřejnosti? Rovněž na tyto otázky hledá podcast Za mantinelem odpověď.

Měl by být podle vás trenér Filip Pešán po zoufalém startu sezony odvolán?
Ano, šanci by měl dostat někdo jiný
96 %
Ne, stávající trenér by měl ještě dostat čas
4 %
Celkem hlasovalo 8658 čtenářů.

Reklama

Související témata: