Hlavní obsah

O Jágrově odcházení, které by si zasloužilo důstojnější tečku, i o zklamání ze Simona

Vyšel z kladenské kabiny a překvapivě připustil možnost, že kvůli nedostatku motivace a chuti se už na led nemusí vrátit. Myslel to majitel hokejových Rytířů Jaromír Jágr vážně, nebo u něj převládla frustrace z nedělní prohry v Boleslavi? Opravdu odehrála 50letá legenda svůj poslední zápas kariéry na konci dubna při úspěšné baráži s Jihlavou? I to rozebírají v dalším díle podcastu Za mantinelem redaktoři Sport.cz Martin Kézr a Jan Škvor. Řeč však nebyla jen o Jágrovi...

Upoutávka k podcastu Za mantinelem.Video: Sport.cz

 
Článek

„Slova o chybějící motivaci a zaneprázdněnosti jsou vysvětlující. Navíc v jeho letech by pro něj návrat byl opravdu složitý," připomíná Kézr, že skloubit manažerské povinnosti s aktivní hráčskou kariérou je takřka neřešitelný úkol.

Vrátí se tedy ještě Jágr na led? A pokud ano, půjde jen o symbolickou rozlučku třeba při již dvakrát odloženém Winter Classic, nad jehož uskutečněním však visí velký otazník? Nebo bude stálým členem kladenského týmu? Anebo už Jágr opravdu skončil?

Zatímco mezi nejpozitivnější překvapení probíhající sezony patří výkony Vítkovic, Olomouce a Mladé Boleslavi, najdou se i mančafty a jednotlivci, kteří se trápí. Zůstane v dlouhodobějším horizontu u dna tabulky trojlístek Plzeň, Karlovy Vary, Litvínov? A co se děje s Dominikem Simonem, jednou z velkých posil Sparty, která však na ledě vůbec není vidět?

I to se řeší v novém dílu podcastu Za mantinelem.

Reklama