Hlavní obsah

Straka selhal a dostal Plzeň pod ještě větší tlak. Varaďa míří na stáž do New Jersey

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový ročník hokejové extraligy nemá za sebou ještě ani týden a dosavadní zápolení na kluzištích přebila zpráva z kanceláře. Konkrétně z té plzeňské, kdy klubový šéf Martin Straka už po dvou kolech odvolal trenéry. Rekordně rychlý vyhazov koučů Říhy s Baďoučkem rozebírají v dalším díle podcastu Za mantinelem redaktoři Sport.cz Martin Kézr a Jan Škvor. Zastavují se však i u dalších zajímavostí včetně stáže Václava Varadi u New Jersey Devils.

Upoutávka k podcastu Za mantinelem_21_9

 
Článek

„Když už bych takhle sahal na trenéry, tak bych je přece nenechal rozjet soutěž," podivuje se Kézr načasování premiérové výměny na extraligové střídačce v sezoně. Co mohlo stát za koncem Baďoučka s Říhou a proč jsou jejich nástupci Kořínek s Bombicem v nezáviděníhodné pozici?

Ve středu odlétal z Prahy Patrik Eliáš a měl namířeno do New Jersey, s nímž vyhrál dva Stanley Cupy a v klubu je ikonou. Na palubě však byl i Václav Varaďa, jemuž Eliáš u Ďáblů domluvil stáž. Mohl by si tím jeden ze strůjců třineckého mistrovského hattricku do budoucna otevřít dveře do NHL?

Řeč přišla i na zatím klapající spolupráci vítkovických Američanů Muellera s Kriegerem, problémy Komety způsobené zraněními Kundrátka se Strömbergem, ale i na Kladno.

A v závěru došlo i na tip, kolik bodů bude mít Plzeň po víkendu a zápasech s Pardubicemi a na Spartě.

Reklama