Hlavní obsah

PREMIER CLASS: Schick do Realu Madrid? Má na to být jako Benzema, říká český reprezentant

Fotbalisté Getafe stále bojují o záchranu v La Lize. Součástí kádru méně známého madridského klubu je i český křídelník Jakub Jankto, který v pořadu Premier Class na Sport.cz popisuje své postřehy z nejvyšší španělské soutěže. „Možná je úplně jedno, jestli hrajete doma s Barcelonou nebo venku v Osasuně. Já si myslím, že to plus mínus budou stejné zápasy... Hodně si věříme doma proti Barceloně, než když jedeme ven,“ překvapuje 26letý fotbalista.

PREMIER CLASS s Jakubem Janktem.Video: Sport.cz

 
Článek

„Venku jsme tuhle sezonu vyhráli jen jednou, naopak doma se nám daří velice dobře... Nevím, jestli je to tím prostředím, fanoušky," upřesňuje Jankto.

V Premier Class se také zabýváme šancemi Realu Madrid na celkové ovládnutí Ligy mistrů. Řešíme také možné přestupy Patrika Schicka, Adama Hložka nebo Tomáše Součka, tedy Janktových spoluhráčů z české reprezentace.

Jakub Jankto o kvalitách útočníka Leverkusenu nepochybuje. "Schick do Realu Madrid? Má na to být jako Benzema. V téhle formě může hrát všude, je neuvěřitelný."

Závěr pořadu je pak vyhrazení esportovému týmu Sampi, který patří právě Jakubu Janktovi, jenž neváhá vynakládat milionové částky za posily.

Reklama

Související témata: