Hlavní obsah

Nechápu, proč nehrál Haraslín od začátku. Je to nejlepší hráč, s ním je ofenzivní síla Sparty vyšší, tvrdí expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před rokem dostali v Edenu čtyřku (0:4), v neděli uhráli fotbalisté v derby se Slavií na jejím stadionu remízu 1:1. Na rivala vyrukovali s ofenzivní sestavou, v níž však překvapivě chyběl Lukáš Haraslín, autor vyrovnávací trefy. Nad tímto tahem kouče Priskeho se podivuje letenská ikona Horst Siegl.

Ofenzivní sestava Sparty, Haraslín do základu. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

„Pro mě je nejlepším hráčem Sparty. Její ofenzivní síla je vyšší, když je na hřišti,“ říká Siegl v pořadu Přímák na Sport.cz. Co říká na zařazení ofenzivně laděných krajních obránců Preciada a Ryneše na úkor Wiesnera a Zeleného?

„Dalo se toto čekat, trenér Priske určitě věděl, co dělá. Ryneš se ukázal v předchozích utkáních dobře. Preciado se s týmem sžívá, nakonec neodehrál ideální zápas,“ podotýká Siegl.

Absence Haraslína v základu pro něj byla překvapením. Ovšem to, že slovenský záložník vzal pokutový kop v závěru nastavení na sebe, očekával. „Věří si, je nejlepší střelec. I když přišel do hry ve druhé půli, přinesl hodně vzruchu na hřiště. Kdo jiný než on by měl penaltu kopnout, když už na hřišti nebyl vyloučený Láďa Krejčí?,“ dodává Siegl, podle kterého udělala Sparty za poslední rok krok dopředu.

„Jednoznačně se posunula dopředu. Před rokem byla v Edenu tristní, dostaka čtyřku. Tým se ale sehrál, v jeho hře jsou prvky, které trenér Priske vyžaduje,“ doplňuje někdejší kanonýr.

Reklama