Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Plzeň a nový majitel? Zápas s Karabachem o Ligu mistrů může rozhodnout

Klíčový zápas nejen pro tuhle sezonu, ale možná také o budoucnost. Viktoria Plzeň v úterý zabojuje proti Karabachu v odvetě play off Ligy mistrů o postup do základní skupiny miliony napěchované soutěže. Pokud uspěje, bude vyřešena i otázka majitele klubu. „Když Plzeň postoupí, myslím, že Áda Šádek klub neprodá," prozradil Martin Vozábal, bývalý ligový hráč a momentálně sportovní ředitel druholigového FC Silon Táborsko, ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Fotbalový pořad Přímák s hostem Martinem Vozábalem Video: Sport.cz

 
Článek

Nejsledovanějším klubem v Česku bude minimálně v nejbližších dnech Viktoria Plzeň. Zvládne tým Michala Bílka odvetu s Karabachem a proklouzne mezi smetánku? I na tohle téma hovořil v pořadu Přímák bývalý fotbalista a nyní funkcionář Martin Vozábal.

Bývalá ikona českobudějovického Dynama, která během hráčské kariéry působila třeba ve Slavii, Hradci Králové, Slovácku či Viktorii Žižkov, pochválila v Přímáku pražskou Spartu. A nejen kvůli výhře v Mladé Boleslavi, po které se z úst expertů ozývalo, že Středočeši prohráli s nejsilnější Spartou za poslední dobu.

„Souhlasím, že Sparta ukázala, čeho je schopna. Tým roste a bude silným protivníkem pro Slavii a Plzeň. Byl jsem několikrát ke Spartě kritický, ale teď se mi ta vzestupná tendence líbí," prozradil Vozábal. „Mám pocit, že je ní vidět síla a trenér Priske může být tou trefou do černého z hlediska jeho příchodu," dodal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Sparty Praha Brian Priske.

V čem se nyní prezentují Letenští jinak než dříve? A co říkal expert na to, že se po předčasném konci Sparty v pohárové Evropě objevovaly hlasy, zda náhodou není dánský kouč zralý na výměnu. I na tyto otázky odpověděl Vozábal v pořadu Přímák na Sport.cz.

Okomentoval i další aktuální fotbalové události. Co říkal třeba na to, že zápas v Olomouci řídil sudí, který právě v tomto městě bydlí? I to se dozvíte v Přímáku, který si můžete poslechnout i ve formě podcastu.

Reklama