Hlavní obsah

Pod Bílkem byl utopený, za Koubka bude zářit. Expert odhalil plzeňský trumf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celá Plzeň věří, že nový trenér Miroslav Koubek nastartuje Viktorii a Západočeši se budou s novým investorem v zádech prát s pražskými S na špici tabulky. Bývalý reprezentant Jan Rajnoch si také myslí, že trumfem Západočechů bude Adam Vlkanova. „Za kouče Bílka byl trochu utopený. Věřím, že půjde hodně nahoru," neskrývá v pořadu Přímák na Sport.cz.

Pozice Adama Vlkanovy v Plzni- Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

Trenér Koubek měl po příchodu do Viktorie v plánu změnit rozestavení. Vlkanovu zatáhl více do zálohy, když hraje více zprostředka. Bude mu ten post sedět, když Vlkanova umí hrát i na obou křídlech? „Nejvíce Adam prospěje týmu tam, kam ho dá trenér. On ho z Hradce dostal do Plzně a právě na téhle pozici," myslí si Rajnoch.

Za kouče Michala Bílka se na jaře Viktoria trápila. Rok 2023 startovala z první příčky, skončila ale nakonec bronzová, klopýtání bylo více než dost. „Vlkanovův potenciál byl utopený," myslí si Rajnoch. Ten věří, že si záložník uvědomí, že může být kouči Koubkovi vděčný za to, kam se v kariéře posunul," domnívá se bývalý reprezentant. „Adam byl vždycky talentovaný, ale až trenér Koubek ho posunul na jiný level."

Přímák s bývalým prvoligovým fotbalistou Janem RajnochemVideo: Sport.cz

Co dalšího zaznělo v pořadu Přímák s bývalým reprezentantem Janem Rajnochem se můžete podívat v přiloženém videu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.