Hlavní obsah

PŘÍMÁK EXTRA: Ronaldo na odstřel! Skoro si myslím, že už do základu nepatří, míní legenda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalové mistrovství světa má během pátku a soboty na programu čtvrtfinálová klání. Dá se očekávat, že se budou jednotliví účastníci prezentovat jinou hrou než doposud? „Ta mužstva tam došla proto, že hrají nějakým stylem, tak není důvod od toho ustupovat,“ uvádí Karel Poborský ve fotbalovém pořadu Přímák EXTRA na Sport.cz.

Přímák EXTRA s Karlem PoborskýmVideo: Sport.cz

 
Článek

V pátek se střetnou Chorvaté s Brazílií a následně Nizozemci s Argentinou. Balkánský tým mezi nejlepší osmičku pronikl až po penaltovém rozstřelu proti Japonsku. „Letos na mistrovství je 40 % penalt chycených, což je vysoké číslo," upozorňuje Poborský. Divácky ho však baví sledovat Jihoameričany. „Brazílie je rozjetá, baví se fotbalem, celá lavička, trenéři," říká 50letý expert.

Sobota je ve znamení duelů Francie s Anglií a Maroka s Portugalskem. Pozornost fotbalové veřejnosti se tak opět bude upínat na Cristiana Ronalda, jenž je momentálně mimo základní jedenáctku. „Udělali průzkum mezi fanoušky a třičtvrtě stojí za trenérem, ne za Ronaldem, což je další velká facka pro něj, pro jeho ego," upozorňuje bývalý záložník Benfiky Lisabon.

„Je na hraně, jestli ho potřebují do základní jednáctky, já si skoro myslím, že už ne," soudí bývalý záložník. „Bude si muset rozmyslet, jestli to chce dohrát jako já sám velkej Ronaldo a nebo jestli hodí zpátečku a zařadí se někam do týmového sportu, kam vlastně patří," pokračuje Poborský.

Celý díl Přímáku EXTRA si můžete přehrát nejen v audiovizuální verzi, ale dostupný je i v podcastových aplikacích.

Reklama