Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Nevraživost, hloupá reakce! Chování fanoušků Brna k opoře Sparty zaskočilo experty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec Pavla Vrby na lavičce Baníku a další dění v české nejvyšší fotbalové soutěži, a také los kvalifikace na EURO 2024. To jsou některá témata Přímáku na Sport.cz s Luďkem Klusáčkem a Robertem Neumannem. Naší pozornosti neuniklo chování fanoušků Brna směrem k Ladislavu Krejčímu. „Celkově je to o nějakém respektu. U nás obecně jsou fotbalisté bráni jako příživníci, když to přeženu... Málo lidí si dokáže představit, kolik úsilí tomu týmu věnují,“ reaguje Luděk Klusáček.

Přímák s Luďkem KlusáčkemVideo: Sport.cz

 
Článek

Jen pár hodin před natáčením pořadu proběhla médii zpráva o dohodě Pavla Vrby s Baníkem, jejímž vyústěním je konec 58letého kouče na lavičce ostravského celku. „Baník není v topu, nějaká změna asi byla potřeba," myslí si Neumann, ale jeho někdejší spoluhráč z Bohemians je možná trochu zaskočen. „I přes ty špatné výsledky a výkony jsem věřil, že nedojde k tomu, že Pavel skončí," říká Klusáček.

Jedním z témat je také forma vršovických mužstev na hřištích soupeře. Zatímco Slavia se ve venkovních kláních propadá do ligového podprůměru, nejvíce se daří Bohemians. Klokani jsou přitom známi hlavně silou v domácím prostředí. Jejich forma na hřištích soupeřů je excelentní.

Hapal za Vrbu? Asi je to logický krok. Pasáž z PřímákuVideo: Sport.cz

„Já jsem to nezažil, budu se muset zeptat Jardy Veselého," říká Klusáček, který v Ďolíčku trénoval ještě v průběhu minulého ročníku.

Venkovní forma Bohemky? To jsem nezažil... diskuse v PřímákuVideo: Sport.cz

Více najdete v pořadu Přímák na Sport.cz s moderátorem Filipem Lejčkem, redaktorem Práva a Sport.cz Robertem Neumannem a trenérem Luďkem Klusáčkem. Celý pořad si také můžete přehrát v podcastové formě.

Reklama