Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Vrba přestřelil, ale rozumím jeho frustraci. Čvančara je v reprezentační formě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jak přepnout z pohárového režimu na ligový, jak poskládat ofenzivu Sparty či jak si počínat v pozici trenéra, jehož týmu se nedaří. To jsou témata Přímáku s Miroslavem Jirkalem. „Sparta v každém zápase hledá svou tvář a důvěru fanoušků, ale je na dobré cestě,“ míní fotbalový trenér, který ve fotbalovém studiu Sport.cz diskutuje s moderátorem Alešem Svobodou.

Přímák s Miroslavem JirkalemVideo: Sport.cz

 
Článek

Letenskému klubu patří úvodní část programu. „V každém zápase hledá svou tvář a důvěru fanoušků, ale je na dobré cestě," říká fotbalový trenér. Tomu se zamlouvají výkony zejména útočníka Tomáše Čvančary, jenž by s návratem Jana Kuchty po disciplinárním trestu neměl přijít o místo v sestavě. „Sparta by měla hrát na dva útočníky.... byl by hřích, kdyby Čvančara s Kuchtou nehráli spolu," myslí si Jirkal.

Dále se v pořadu věnujeme pohárovým účastníkům. „Chtěl bych Slovácko pochválit úplně za všechno, jaký fotbal produkuje, jak hráči makají pro tým," chválí bývalý fotbalový brankář.

V závěru natáčení dorazila do studia zpráva o ukončení spolupráce pardubického celku s trenéry Jiřím Krejčím a Jaroslavem Novotným. Nicméně lehkou práci nyní nemají ani další trenéři. Vidět je to například na Pavlu Vrbovi, který v utkání s Jabloncem hodil do hlediště láhev. „Pavel sám dobře ví, že přestřelil, ale já rozumím jeho frustraci," říká Miroslav Jirkal ve fotbalovém pořadu Přímák, který si můžete přehrát i jako podcast.

Reklama