Hlavní obsah

Když Pavlíkovo zbytečné běsnění přebíjí náměty přímo hollywoodské

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad až hollywoodské náměty servíruje probíhající play off hokejové extraligy. Naposledy v pondělí, kdy kvůli zranění skončila šňůra 659 zápasů v nejvyšší soutěži bez přerušení železnému muži Jakubu Lvovi, jehož v sestavě Hradce nahradil Patrik Miškář a svůj premiérový extraligový start v sezoně hned ozdobil vítězným gólem v prodloužení druhého semifinále s Vítkovicemi. Přesto vše bohužel přebíjí pozápasové zbytečné běsnění majitele ostravského klubu Aleše Pavlíka, jenž z druhé porážky v sérii viní rozhodčí. A to hodně nevybíravým způsobem. Nejen to rozebírají v novém díle podcastu Za mantinelem redaktoři Sport.cz Martin Kézr a Jan Škvor.

Upoutávka podcastu. Tentokrát zejména o sérii Vítkovic s Hradcem Králové a majiteli ostravského klubu Aleši Pavlíkovi.Video: Sport.cz

 
Článek

Pavlík, jenž je zároveň i viceprezidentem Českého hokeje a prezidentem Asociace profesionálních klubů ledního hokeje (řídící orgán extraligy), nejprve arbitrům před jejich kabinou několik minut hlasitě nadával, padaly i slova o zkorumpovanosti. O den později pak v prohlášení uvedl, že „nyní víme, že nebojujeme jen proti Hradci".

Škvor s Kézrem považují reakci Pavlíka za zbytečné běsnění a upozorňují, že arbitři ve spolupráci s kolegou u videa rozhodli ve všech sporných situacích správně. To následně potvrdila i komise rozhodčích. Disciplinární komise se navíc bude Pavlíkovým chováním a slovy zabývat.

Ať tak či tak, ve zbytku série budou sudí kvůli majiteli ostravskému klubu pod tlakem. „Bude to chtít opravdu pevné nervy úplně se oprostit od všeho, co se stalo," míní Škvor.

Řeč pochopitelně přišla i na druhou série mezi Pardubicemi a Třincem, stejně jako na finále Chance ligy mezi Zlínem a Vsetínem.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.