Hlavní obsah

Anaheim ještě v tomto týdnu neprohrál

, 7. května 2006

Program play off v NHL postupně rozdělil týmy do několika skupin podle jejich vytížení. Zvláště v tomto týdnu, v němž ještě končilo první kolo play off a již začínalo to druhé, se to projevilo. Proto dnes Anaheim čeká čtvrtý zápas v sedmi dnech, zatímco hostující Colorado vjede na led v soutěžním utkání teprve podruhé.

Foto: archiv

Milan Hejduk

Článek

Anaheim překvapil se svým mladým nezkušeným celkem mnoho lidí. V prvním kole zvládnul nejvypjatější sérii, která jako jediná dospěla k sedmému zápasu. Na vlně postupové euforie se potom dovezl i k pátečnímu hladkému vítězství nad dnešním soupeřem. Brankář Bryzgalov neinkasoval již téměř stosedmdesát minut a Selanne se chopil taktovky v útoku.

Colorado také patřilo mezi týmy, s nimiž se ve druhém kole nepočítalo, ale prošlo do něj velmi hladce. Čtyřdenní pauza jakoby mu však spíše uškodila. Utkání nedohrál útočník Brunette, který by ale dnes měl být schopen nastoupit. Jeho kolega Hinote neudržel nervy na uzdě a měl by být pro dnešní zápas suspendován. Z rozhodnutí trenéra nehrál v pátek Turgeon. Brankář Theodore se pak včera odmítl po tréninku bavit s novináři.

Bookmakeři BetAndWin postavili rozjeté domácí do role favoritů. Vypsali na ně kurs 2,0. Colorado zde ovšem není zvyklé snadno prohrávat a mnoho vzájemných utkání na ledě Anaheimu končilo v poslední době v normální hrací době remízou. Na výhru hostů je dnes vypsán kurs 2,8.

Reklama