Hlavní obsah

Český výběr čeká generálka před mistrovstvím

Jeden z účastníků letošního mistrovství světa bude posledním soupeřem, který prověří český národní mužstvo před jeho odjezdem do Německa. V generálce na šampionát se hráči trenéra Brücknera utkají s týmem Trinidadu a Tobaga.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Jan Koller uniká trojici hráčů Kostariky.

Článek

Dnešní utkání je posledním před mistrovstvím i pro svěřence kouče Beenhakkera, které za týden čeká úvodní utkání proti Švédsku. Ve skupině B, ve které je čeká ještě Anglie a Paraguay, jsou hráči Trinidadu a Tobaga považování za outsidery, na jejichž celkové vítězství bookmakeři vypsali obrovský kurs 1001. Úspěchem je pro ně už možnost hrát na mistrovství, na které postoupili po vítězství nad Bahrajnem v play off zóny CONCACAF. Největší hvězdou našich dnešních soupeřů je útočník Dwight Yorke, který v minulosti oblékal dres Manchesteru United.

Český tým ani v oslabené sestavě v přípravě na šampionát zatím nezaváhal. Proti Saúdské Arábii a Kostarice si připsal dvě vítězství a nedostal přitom ani gól. Kompletní nebudou Brücknerovi svěřenci ani dnes; na letenský trávník dnes nevyběhnou důležití záložníci Rosický a Galásek, které nahradí Plašil s Polákem.

Jasným favoritem je dnes podle bookmakerů Česká republika, na kterou vypsali kurs 1.25. Pokud věříte hostům, vsaďte si na jejich neprohru s kursem 2.92 a jestli jste se dosud nerozhodli, od 17.30 si můžete vsadit kdykoliv během zápasu live.

Reklama