Hlavní obsah

Do čtvrtfinále mohou společně Švýcaři i Bělorusové

, 16. května 2006

Závěrečné zápasy osmifinálových skupin mistrovství světa v Lotyšsku se odehrají o něco dříve, protože některá mužstva budou mít již zítra na programu čtvrtfinálové zápasy. Ve všech zápasech dnes o něco půjde, své postavení již nemůže ztratit pouze Rusko ve skupině F. V téže skupině se odehraje jeden mimořádně zajímavý duel.

Článek

Švýcarsko brzy odpoledne může za určitých okolností pomýšlet na zopakování svého umístění v osmifinálové skupině z únorové olympiády. Pokud dnes porazí odpoledne soupeře vysokým rozdílem, dostihne bodově již odpočívající Švédsko a svrhne ho z druhé příčky. Pomáhat jim v brance opět bude Aebischer, který se musí stejně jako celý tým vzpamatovat z nepovedené třetí třetiny duelu s Ruskem.

Bělorusko výtečně vstoupilo do šampionátu, když porazilo v úporné bitvě Slovensko. Důležitá byla i jeho vysoká sobotní výhra nad Ukrajinou. Má s dnešním protivníkem stejný počet bodů, ale podstatně lepší skóre a den odpočinku navíc. I svěřenci trenéra Hanlona se budou spoléhat na svého brankáře, kterým je nám z působení v české extralize dobře známý Mezin.

Bookmakeři BetAndWin favorizují Švýcarsko. Vypsali na něj kurs 2,2. Tým Běloruska je v kursu 3,55 outsiderem. Dokonce i remíze věří bookmakeři více, protože by to byl výsledek, který by zajistil oběma mužstvům účast ve čtvrtfinále na úkor Slovenska. Na konečný vyrovnaný výsledek vypsali kurs 2,9.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Boston - Toronto 2:1 PP

Video
Fantastický Pastrňák vystřelil v prodloužení postup! Boston přešel přes první kolo
NačítámNačíst další články