Hlavní obsah

Duel expertů: 87. kolo

Jako na houpačce to v posledních týdnech vypadá v souboji dvou bývalých vítězů soutěže na Eurotip.cz, kteří spolu každý víkend soupeří v Duelu expertů. Předminulý týden se dařilo Volnaskovi, kterého ale naposledy Eurotiper zastínil dvěma dobrými tipy. Oplatí mu to Volnasek a vylepší si už tak dobrý koeficient úspěšnosti? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 86. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Crewe - SwindonBrentford - BradfordBurnley - Southampton0023.103.204.158/108/108/101:02:13:2kokoko
Celkem vsazeno: 2261Celkem výhra: 2370.83Úspěšnost: 104.9%
eurotiper - 86. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Dundee - RangersWigan - BlackburnJanov - Atalanta1x111.971.951.857/107/107/102:23:01:1okokko
Celkem vsazeno: 1823Celkem výhra: 1736.45Úspěšnost: 95.3%

87. kolo

volnasek
Alaves - TenerifeTip: 0Kurs: 2.90Vklad: 8/10V 17. kole druhé španělské ligy přivítá šestnáctý Alavés na svém hřišti ostrovní celek z Tenerife. Hosté, na které jsem se byl mimochodem podívat před třemi lety během své dovolené, hrají vcelku pěkný fotbal a nyní sídlí na 8. místě. Od třetí, postupové příčky je dělí pouhé dva body, a tak budou chtít Alavésu vzít minimálně jeden bod. Domácí hrají na vlastní půdě dobře (4-3-1), ale body ještě potřebují také, protože je tíží vidina sestupového pásma. Předpokládám proto, že tento souboj skončí smírně, čímž ve vzájemném měření sil uhrají oba celky již třetí remízu v řadě na hřišti Alavésu.
Rimini - AlbinoleffeTip: 0Kurs: 2.60Vklad: 7/10Rimini se oproti loňské výborné sezóně letos spíše trápí, o čemž svědčí jeho třináctá pozice. Po špatném vstupu do ligy začíná hrát o něco lépe a v posledních pěti kolech nasbíral 10 bodů. Je zajímavé, že venku hraje lépe, a tak si v tomto utkání bude chtít vylepšit domácí bilanci vítězstvím. Bude mít však nelehkého soupeře, zkušený celek Albinoleffe, který se loni málem probojoval do Serie A. Hosté jsou nyní v tabulce o dvě příčky výše a mají šanci případnou výhrou poskočit opět hodně vysoko. Čekám proto velice tvrdý a vyrovnaný souboj, který podle mého názoru skončí spravedlivou dělbou bodů.
La Coruna - HuelvaTip: 02Kurs: 2.01Vklad: 7/10V 1. španělské lize by v utkání mezi celky La Coruňa a Huelva mohlo dojít k překvapení na účet domácích, který si v Poháru UEFA zajistili postup středeční výhrou 1:0 nad Nancy. Toto utkání domácím jistě sebralo hodně sil, což se podle mě odrazí v 16. kole, kdy hostí předposlední Huelvu. Hosté v posledních dvou utkáních ukázali vzestup formy a dvěma výhrami v řadě se odpoutali ze dna tabulky. Navíc Huelva za poslední dva ročníky na půdě svého hostitele dvakrát vyhrála (2:0 a 5:2), a tak ani nyní není bez šancí. Docela jí proto věřím, že si z horkého kotle celku La Coruňa opět přiveze minimálně jeden bod.
Eurotiper
PSV - Feyenoord Tip: 1 Kurs: 1.65 Vklad: 8/10V 16. kole nizozemské ligy hostí v zajímavém zápase obhájce titulu PSV Eindhoven trápící se Feyenoord. Oběma týmům sezona nevychází podle jejich představ. PSV je momentálně čtvrtý se ziskem 26 bodů, což představuje devítibodovou ztrátu na lídra AZ Alkmaar. Feyenoord má na svém kontě ješě o 10 bodů méně a to mu stačí na průběžnou dvanáctou pozici. Navíc v posledních třech zápasech prohrál. Tou poslední prohrou byla domácí porážka v Poháru UEFA, kde ve skupinové fázi nevybojoval ani bod. PSV je v tabulce domácích týmů na druhém místě za Ajaxem a jestli chce ještě pomýšlet na titul, tak by si měl tuto pozici minimálně udržet. Loni v obou zápasech Feyenoord porazil a při současné formě hostů by měl vyhrát opět.
Genclerbirligi - Sivasspor Tip: 2 Kurs: 2.10Vklad: 7/10Lídrem turecké ligy je po 15 odehraných kolech trochu překvapivě Sivasspor. Na tuto pozici se probojoval po třech vítězstvích v řadě, což svědčí o výborné formě mužstva. V 16. kole zavítá na půdu Genclerbirligi, kterému se doma příliš nedaří, získal tu jen šest bodů v osmi zápasech. Sivasspor navíc umí na Genclerbirligi zahrát - v posledních třech sezonách vyhrál pět ze šesti vzájemných duelů a všechny tři, které odehrál venku.
Ferreira - Setubal Tip: 1 Kurs: 2.20Vklad: 7/10Je to souboj dvou mužstev z konce tabulky portugalské ligy. Oba týmy vybojovaly podstatnou část svých bodů v domácích utkáních a dá se očekávat, že v tom také budou pokračovat. Ferreira začala dvěma porážkami s Benfikou a Bragou, ale potom přišla překvapivá remíza proti Sportingu a v posledních dvou domácích zápasech už triumfovala nad Amadorou a Navalem. Navázat na tyto výhry potřebuje i proti Setubalu, který loni i předloni zdolala o gól.

Reklama