Hlavní obsah

Tipsport extraliga po dvou dnech pokračuje i o vánočních svátcích

Žádné velké přestávky, hokejová Tipsport extraliga půlí základní částí, již v neděli si můžete vánoční svátky zpříjemnit fanděním svého oblíbeného klubu. Na programu nejvyšší soutěže je šest zápasů 33. kola.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

Jeden zápas byl předehraný na konci října. Sparta totiž míří na tradiční Spengler Cup, v Mladé Boleslavi tak nastoupila s předstihem. Zvítězila 2:0, když první gól vstřelil v přesilovce Petr Ton, necelé čtyři minuty před koncem v oslabení zvyšoval Jakub Koreis. Čisté konto vychytal Tomáš Pöpperle.

Vedoucí Vítkovice v úterý po divokém závěru přestřílely Plzeň 6:4 a hájit náskok na první příčce budou v Kladně. To naposledy zvítězilo gólem Látala v prodloužení v Karlových Varech. Druhý Třinec neuspěl ve Zlíně a udržet kontakt s Vítkovicemi bude chtít v souboji s Českými Budějovicemi.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

Zlín se opět představí před vlastními fanoušky, hostí Litvínov. Ten v úterý prohrál s Mladou Boleslaví 3:5, čtyři góly padly v přesilovkách (2-2), dva v oslabení (1-1).

Slavia po demolici Liberce 7:1 hostí v duelu sousedů v tabulce Karlovy Vary, Bílí tygři hrají v Brně. Plzeň se pokusí přiblížit elitní desítce na ledě Pardubic. Mistr si naposledy přivezl vítězství 3:1 z Českých Budějovic.

Na zápasy nejvyšší hokejové soutěže si můžete vsadit u Tipsportu.

Reklama