Hlavní obsah

Sportujte nalehko. Dokonalá úprava vašeho porostu od hlavy až k patě díky multifunkčnímu parťákovi

Foto: Philips

Vytvořte si osobitý vzhled od hlavy až k patě, který oceníte i v nadcházejících teplých dnech

Doba diskoték, na kterých frčelo se předvádět se zarostlou hrudí, je dávno pryč. Trendem současnosti je holit si nejen vousy. Holení však není jenom otázkou estetiky, ale především funkčnosti. Při sportu to platí dvojnásob.

Článek

Mužskému ideálu typu „jeskynní muž“ odzvonilo. Vkus se mění, což už vědí nejen ikony z prostředí sportu, kde jsou hladká pokožka nebo upravené ochlupení či vousy žádoucí.

Hladká pokožka je IN a skrývá řadu benefitů, které ocení především sportovci

  • Aerodynamika. Hladká kůže snižuje odpor vzduchu, což je znát například při plavání nebo cyklistice. Méně odporu znamená rychlejší pohyb.
  • Hygiena. Holení pomáhá udržovat čistotu a může snížit riziko infekcí. Například u plavců je důležité, aby se minimalizovala absorpce chlorované vody do chloupků.
  • Masáže a ošetření. Hladká kůže usnadňuje masáže a aplikaci či vstřebávání regenerujících krémů nebo gelů.
  • Bezpečnost. V některých sportech, jako je zápasení nebo judo, se sportovci holí a zkracují vlasy jednoduše proto, aby je jejich soupeř neměl za co uchopit.
Foto: Philips

Zkraťte to přesně podle vašich představ

Dokonale přesná úprava od hlavy až k patě

Vytvořte osobitý vzhled pomocí multifunkčního zastřihovače Philips pro péči o tvář, vlasy a tělo. Nejpokročilejší zastřihovač z nerezové oceli nabízí dokonale přesné zastřihování a úpravu k dosažení požadovaného stylu.

Balení obsahuje vše, co k úpravě vousů, vlasů a celého těla přesně podle vašich představ v pohodlí vašeho domova potřebujete  15 nástrojů na tvář, vlasy a tělo*.

  • Hřeben pro přesné zastřihování na 11 délek
  • Díky inovativní technologii BeardSense zastřihovač rozpozná hustotu vousů v dané oblasti a přizpůsobí jí svůj výkon pro váš maximální komfort
  • Snadnost použití – voděodolnost a dlouhá výdrž
  • Samoostřicí ocelové břity
  • Philips OneBlade pro dotvarování vousů/čisté linie a ostré hrany

*U modelu MG9552/15

Rovnoměrné zastřižení jedním tahem

Patentovaný zastřihovací nástavec nabízí 11 možností nastavení délky v rozsahu 1–3 mm, snadno tak dosáhnete rovnoměrného zastřižení na požadovanou délku.

OneBlade pro čisté linie a ostré hrany

Rychle se pohybující zastřihovač (6 000 × za minutu) si poradí s jakkoliv dlouhými vousy. Díky hladké povrchové úpravě a zaobleným hrotům, které pokožku chrání před pořezáním, můžete vousy pohodlně upravovat a holit. Upravte si tváře, bradu i krk a dosáhněte přesně tvarovaného plnovousu.

Dlouhotrvající výkon pro přesné výsledky

Nerezové, ocelové břity zastřihovače si uchovávají svou ostrost a zajišťují dlouhotrvající výkon. Bez potřeby mazání.

Foto: philips.cz / zpracování Seznam Brand Studio

Multifunkční parťák Philips

Výborný nástroj pro moderního muže. Skvěle zvládne údržbu vousů, včetně nastavení různých délek a vyladění ostrých linií i detailů. Spolehlivě oholí i tělo, což se hodí kdekoli, kde není voda nebo se nehodí použít žiletku s pěnou. Je to nejlepší volba pro oholení zad. Celkově jsem s ním velmi spokojený a mohl bych ho doporučit každému, který hledá více služeb v jednom strojku, a přitom bez kompromisů.
Robert, 41 let

Multifunkční zastřihovač Philips řady 9000. Co všechno umí?

Tenhle multifunkční parťák je vybaven celou řadou nástavců, které vám umožní dle libosti experimentovat se svou vizáží a vytvářet celou řadu různých stylingů. Vlasy, obočí, chloupky v nose a uších, vousy a celé tělo díky nim upravíte tak, jak právě chcete.

Čeká nás období, kdy máme chuť i možnost více sportovat, hýbat se, být častěji venku. Připravte na jarní a letní sezonu své tělo i vy. Navíc teď můžete získat až 500 korun zpět z nákupu multifunkčního zastřihovače Philips řady 9000.

Fotogalerie
Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Sport.cz