Hlavní obsah

To je síla! Zdrcený Kyrgios ukázal, co mu lékaři vytáhli z kolena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tenisové Australian Open zažilo těsně před svým začátkem velký šok. Z turnaje se totiž odhlásil domácí favorit a finalista posledního Wimbledonu Nick Kyrgios. Zdrcený rebel oznámil, že musí s bolavým kolenem na operaci a neváhal předložit dosti silný důkaz své indispozice.

Foto: Mark Baker, ČTK/AP

Australan Nick Kyrgios na tiskové konferenci, kde oznámil, že se nezúčastní Australian Open.

Článek

Rodák z Canberry se na svém Instagramu pochlubil obrázkem toho, co lékaři z jeho kolena vytáhli.

„Menší vhled do toho, co se nacházelo v mém koleni před čtyřmi dny," napsal jedenadvacátý hráč světa k obrázku, na němž byla červená rosolovitá hmota v misce.

Foto: Nick Kyrgios

Nick Kyrgios se pochlubil tím, co mu lékaři vytáhli z kolena.

Obhájce loňského titulu uvedl, že do turnaje ho letos nepustí natržený meniskus, kvůli němuž musí podstoupit operaci.

„Jsem samozřejmě extrémně zklamaný. Upřímně, jsem z toho všeho vyčerpaný, je to hodně brutální. Měl to být jeden nejdůležitějších turnajů mojí kariéry. Není to pro mě vůbec jednoduché," popisoval své pocit na tiskové konferenci.

„Sešlo se to ve špatný čas, ale takový je život. Zranění jsou jeho součástí. Jsem pochopitelně zničený. Je to můj domácí grandslam, mám tady na to skvělé vzpomínky. Jediné, co mohu teď dělat, je dívat se dopředu a dělat vše, co je potřeba, abych se mohl rychle vrátit," dodal Kyrgios.

Reklama

Související témata: