Hlavní obsah

Djokovičův return, Isnerův servis. Tenisté skládají ideálního hráče. Jak by měl vypadat podle vás?

Tenisté mají novou zábavu. Když zrovna nevaří, nebo neplní nějakou tenisovou výzvu, tak se zabývají tím, jak by podle nich měl vypadat ideální hráč. Čí by měl mít servis? Čí bekhend a kterého tenisty mentální sílu? Podívejte se, jak by takový tenista vypadal podle Diega Schwartzmana, grandslamového vítěze Stanislase Wawrinky, nebo olympijského medailisty Mardyho Fishe.

Foto: Sport.cz

Return Novaka Djokoviče by měl mít ideální tenista.

Článek

Tenisové turnaje jsou odloženy, nebo zrušeny, a tak si tenisté kromě udržování v kondici vymýšlejí i další zábavu. Mnoho z nich se pochlubilo třeba tím, jak jim to jde v kuchyni. Další pak plnili zajímavé výzvy s raketou a míčkem, které si pro ně připravili jejich kolegové. Teď je v oblibě sestavování ideálního hráče.

Ideální tenista by podle argentinského hráče Diega Schwartzmana měl umět hrát volej jako Roger Federer, bekhend jako Stanislas Wawrinka, forhend jako Dominic Thiem a return jako Novak Djokovič. Servis by měl mít jako John Isner a mentální a fyzickou zdatnost jako Rafael Nadal.

Isnerův servis, return Djokoviče, volej Federera by ideální hráč měl mít i podle Stanislase Wawrinky a Benoita Paireho. Wawrinka by si pak nechal svůj bekhend a forhend by chtěl mít jako jeho krajan Federer. Paire zase ocenil forhend Nadala a bekhend Djokoviče. Mentální sílu by chtěl mít jako Juan Martin Del Potro, který má i přes mnoho zranění stále touhu hrát.

Skvělé returny Djokoviče a téměř nechytatelný servis Isnera vyhrál také u bývalé světové sedmičky Mardyho Fishe. Ten by pak u ideálního tenisty ještě uvítal forhend Nadala, mentální odolnost legendárního Ivana Lendla a volej šestinásobného grandslamového vítěze Stefana Edberga.

Reklama

Související témata: