Hlavní obsah

Odhalení při Rafově plavbě. Teď už je to jasné, píše magazín po triumfu o velké novince

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po velkých chvílích na French Open má Rafael Nadal zažít další radost. Podle magazínu ¡HOLA! s manželkou Maríí Franciscou Perelló očekávají po sedmnácti letech vztahu prvního potomka. Informaci označuje španělské médium za potvrzenou.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Španěl Rafael Nadal a jeho manželka María Francisca Perelló v Paříži po nedávném French Open.

Článek

Poplach některá média spouštěla už na turnaji v Paříži. Když se Rafa zapsal do historie 22. grandslamovým triumfem, oči byly upřeny i na jeho manželku a její „podezřelou" změnu stylu oblékání. Měla na sobě pohodlné šaty volnějšího střihu. A ne jednou.

Po triumfu a nekonečných debatách o zranění se Nadal i s partnerkou odebral na Mallorcu. Právě z chvil odpočinku pochází fotografie, které podle ¡HOLA! nenechávají žádný prostor pro pochybnosti´ ohledně těhotenství tenistovy partnerky.

María podle webu jednoznačně odhaluje svou novou těhotenskou siluetu v plavkách. Samotný pár ovšem zatím novinku nepotvrdil.

Nadal a jeho manželka tráví čas na palubě lodi ‚Great White' - motorového katamaránu dlouhého dvacet čtyři metrů. Loď je prý považována za nejlepší na světě ve své třídě.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články