Hlavní obsah

Frustrace v přímém přenosu. Francouzský tenista rozmlátil po nepovedeném servisu raketu

Winston-Salem/Praha

Na kurtu se zase rozbíjely rakety! Tentokrát ale autorem poničeného tenisového příslušenství není Nick Kyrgios jako před týdnem, nýbrž francouzský tenista Benoit Paire. Ten v utkání s Prajneshem Gunneswaranem v rámci Winston-Salem Open nebyl spokojen se svou hrou a frustraci si vybil na svých raketách během přestávky mezi gemy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Benoit Paire nebyl spokojen se svou hrou a zničil raketu.Video: Tennis Properties Ltd, sntv

 
Článek

Paire jakožto nasazená jednička vedl v prvním setu už 4:2 a podával, při výhodě svého soupeře ale napálil druhý servis do sítě a na lavičku po ztrátě brejku odešel ve zjevně nedobrém rozpoložení. V přestávce si pak svoji raketu chvíli prohlížel, načež s ní několikrát silně udeřil o zem a zničil ji.

Vybití vzteku mu ale zjevně přineslo úlevu, protože hned poté opět prolomil soupeřovo podání, vzápětí získal celý set a následně ovládl i zápas (celkově poměrem 6:3 a 7:5) a postoupil do osmifinále, v němž se utká s krajanem Ugem Humbertem.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.