Hlavní obsah

Krejčíková po výhře bavila Američany. Neuvěřitelné! Z Česka a takhle to umí, smekla moderátorka

Závěr sezony vychází české tenistce Barboře Krejčíkové parádně. Po dvou singlových titulech v Tallinnu a Ostravě se jí mimořádně daří i na Turnaji mistryň ve čtyřhře po boku deblové světové jedničky Kateřiny Siniakové, s níž si už po dvou zápasech zajistila postup do semifinále. Texaské publikum ale dokázala pobavit i jinak než tenisem.

Foto: Profimedia.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková během druhého utkání na Turnaji mistryň.

Článek

České obhájkyně titulu vyhrály i svůj druhý zápas v americkém Fort Worth ve dvou setech, a tím pádem už se nemusí ohlížet na ostatní výsledky a mohou se těšit na semifinále. V pozápasovém rozhovoru tak byly pochopitelně ve velmi dobrém rozmaru.

„Čím to je, že se nám tak daří? To je tajemství, tak to tak nechme být," smála se Krejčíková. „Ale ne, známe se už dlouho. Znám Kateřinu od dvanácti let. Jsem ráda, že jsme to tu zatím zvládly. Moc si toho vážím, že s ní mohu hrát," dodala brněnská tenistka.

To ještě netušila, že si pro ni moderátorka na kurtu připravila překvapení.

„Kateřino, neviděla jsi náhodou Barboru dnes na sociální síti, jak předvádí řadový tanec?" ptala se její parťačky Siniakové na video, na němž vítězka dvouhry z French Open zkoušela line dancing, neboli řadový tanec, populární nejen v texaské country kultuře.

„Viděla jsem to přímo naživo, protože jsem u toho byla. Myslím, že to bylo fakt dobrý, protože to zvládla i bez hudby," ocenila svoji spoluhráčku Siniaková.

„Tak teď bychom tu pro tebe nějakou hudbu měli," vyzvala Krejčíkovou moderátorka a půjčila jí k tanečnímu vystoupení vhodný kovbojský klobouk. Česká tenistka se nenechala přemlouvat a za potlesku fanoušků a podpory moderátorky se pustila do krokových variací.

„Jsi lepší než já! Neuvěřitelné, z České republiky a umí to líp než já," smekla před tenistkou moderátorka.

Reklama

Související témata: