Hlavní obsah

Kyrgios ohlásil návrat, příští týden začne po dlouhé pauze trénovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australský tenista Nick Kyrgios, který kvůli zdravotním problémům odehrál od října 2022 jediný zápas, se příští týden vrátí k tréninku. Někdejší wimbledonský finalista v podcastu Australian Open Show také uvedl, že má v úmyslu restartovat kariéru.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Nick Kyrgios na archivním snímku

Článek

„Mám za sebou z tenisového pohledu jeden z nejtěžších roků v životě. Sám se sebou jsem si vážně promluvil, jestli to ještě vůbec chci všechno podstoupit a zjistil jsem, že oheň ve mně pořád hoří. A to je dobře,“ prohlásil osmadvacetiletý Kyrgios.

„Příští týden budu poprvé trénovat na kurtu a tam to teprve všechno začne. Dostat všechno zpátky do ruky a do těla,“ uvedl. „Zatím je těžké říct přesné datum návratu, protože zranění bylo celkem vážné. Ale jisté je, že se vrátím,“ dodal.

Kyrgios, kterého trápily problémy se zápěstím a kolenem, se naposledy na okruhu ATP představil loni v červnu ve Stuttgartu. Na kontě má sedm titulů a jeho nejlepším výsledkem na grandslamech je finále Wimbledonu z roku 2022.

Reklama

  Medveděv - Lehečka dnes 20 : 00
20240502T20 : 00:00+0200
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv
Lehečka